Flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Digitale druk: kwaliteit en snelheid

Digitaal drukken heeft in de afgelopen jaren een professionele standaard bereikt en  dat is precies de reden waarom wij deze snellere manier van drukken in ons arsenaal hebben opgenomen. Wij denken dat we met de aanschaf en implementatie van een Canon C1+ de juiste machine hebben gevonden die een brug slaat tussen enerzijds de snelheid en het 'low-cost' aspect van digitaal produceren en anderzijds de kwaliteit en het volume van offset-productie.

Het papier kan tegenwoordig tot 300 grams worden doorgevoerd en en de machine heeft in-line een vernisstraat (in de vorm van clear toner), waardoor, indien gewenst een glossy of mat effect kan worden bereikt. Indien juist aangeleverd is zelfs een 'spot'-effect mogelijk.  Maar niet alleen dat: omslagen, visitekaarten, folders en flyers behoren tot de mogelijkheden. Er kan natuurlijk ook in combinatie gedraaid worden met de offset pers. Welke opzet voor uw order het meest geschikt is bekijken we graag en rekenen wij u voor.

De Canon C1

'Gebruikers kunnen bij het printen meer nadruk leggen op gebieden in kleur of zwart-wit, vooral op bepaalde stukken tekst, logo’s en plaatjes. Dit gebeurt allemaal tijdens het printen en elimineert daarmee de gebruikelijke kosten van afzonderlijke offline afwerkingsprocessen. De nieuwe machine maakt het daardoor mogelijk om op een rendabele manier waarde aan een geprint product toe te voegen in een ‘print-on-demand’-omgeving.'

(bron: www.docufacts.nl)